Nature

Core stabiliteit (07-nov)

vanaf €25,00
Kies de tijd van de workshop
Geef aan of je deelneemt aan de aansluitende trail van ongeveer 10km lang
Organisator:
Inschrijvingen mogelijk tem 06-11-2021.

WORKSHOP Core stabiliteit - Doorn


Incl. 10km Trail

Facebook Trailrunning Events   Twitter Trailrunning Nederland   Instagram Trailrunning Europe 

 

Bij deze workshop krijg je handvaten om zelf oefeningen te kunnen doen voor het sterker maken van belangrijke spiergroepen. We geven enkele oefeningen die je overal kan doen. Na afloop nemen we je mee voor een prachtige 10km trail op de Utrechtse Heuvelrug. 

Minimaal 20 - Maximaal 40 plaatsen 

Start : 10:00u

   Gratis voor leden met een TRAILRUNNING LIDMAATSCHAP
Ga naar het event op Facebook


Praktische informatie

In deze actieve workshop leer je je belangrijke spiergroepen met passende (buiten) oefeningen te verbeteren. Een goede aanvulling naast de vele (duur)trainingen in de natuur en noodzakelijk als je actief in de bergen gaat rennen. Het algemene thema is ‘Core stabiliteit’. Aansluitend krijg je informatie over de verschillende programma’s van Trailrunning Mountains die samen met de NKBV (Bergsport vereniging) ontwikkeld zijn en waar je je eventueel voor kunt aanmelden.

 • Workshop 10:00u

  Programma met start om 10:00u

  Het programma is altijd onder voorbehoud. Weersomstandigheden en het niveau van de deelnemers (conditioneel/technisch) kunnen o.a. bepalend zijn voor de invulling van het programma.

  09:45-10:00u. Ontvangst Deelnemers bij hotel Zonheuvel in Doorn / Maarsbergen 

  Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en er is een goede verbinding met het Openbaar Vervoer.
  Na een korte kennismaking worden we verwacht in het hotel, voor het eerste gedeelte van de Workshop

  10:00-11:00u. Core stabiliteit 

  Wat zijn belangrijke spiergroepen die je tijdens trailrunning gebruikt. We nemen je mee met aanvullende oefeningen in een interactief theorie-gedeelte, maar als de dag mooi is zijn we de hele workshop buiten te vinden. 
  Je krijgt handvaten voor het zelf kunnen doen van de oefeningen thuis en we leggen uit wat handige oefeningen zijn en waar ze zinvol voor zijn tijdens je tochten in de bergen.

  11:00-12:30u. Unieke 10km Trail op de Utrechtse Heuvelrug.

  Afhankelijk van de mogelijkheden van de deelnemers kunnen we het programma aanpassen/aanvullen.

  12:30-12:45u. Afsluiten en evalueren

  Aansluitend kunnen we nog genieten van de gastvrijheid van hotel Zonheuvel en eventueel gezamenlijk lunchen. (alle consumpties zijn voor eigen rekening)

  13:00u. Einde Workshop 
 • Adres - Bereikbaarheid - Parkeren

  We zijn te gast bij onze partner Hotel Zonheuvel op Landgoed Zonheuvel. Deze is prachtig gelegen in de bossen, en ligt vanaf de A12, richting Doorn links van de N227. Hotel Zonheuvel ligt op ongeveer 25min van Utrecht, 50min van Breda en 60min van Eindhoven.

  Parkeren kan op het terein van Landgoed Zonheuvel. Zet de auto niet aan de weg maar in de daarvoor bestemde parkeervakken. Volg bij aanwezigheid van parkeerwachters de instructies op. 


    

 • Annuleren of datum wisselen

  Het wisselen voor een andere datum of je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je SQM Time account. Je doet dit dus helemaal zelf!

  Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

  Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

  Opgelet: Lees de voorwaarden goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

 • Douches - Kleedkamers - Bewaring sporttassen

  Er zijn geen kleedkamers of douches op de start en finish locatie.

  Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen spullen, die je kunt bewaren in je eigen auto, of als je met openbaar vervoer bent in de auto van de organisatie.

 • Ongevallenverzekering

  Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens deze workshop. Deelnemen is geheel voor eigen risico en het is raadzaam om altijd zelf goed verzekerd te zijn. Wij adviseren onze deelnemers een NKBV verzekering af te sluiten, deze heeft dekking voor sportactiviteiten in binnen- en buitenland

 • Organisatie

  De organisatie ligt bij Trailrunning Events, een onderdeel van Trailrunning Europe.


 • Materiaal  HOKA biedt verschillende modellen aan waarop we vele kilometers gelopen hebben.
  We hebben een partnership met HOKA en kunnen je adviseren welke modellen wij gebruiken tijdens onze activiteiten.

  Bekijk het uitgebreide assortiment van HOKA op: https://www.hokaoneone.eu/nl/nl/

 • Overnachten

  Voor overnachtingen zijn er voldoende mogelijkheden in de buurt


Media

Om je een idee te geven wat je kan verwachten vind je hieronder foto's van de workshop

   

Sponsors

Alle trainers en coaches die voor ons Workshops verzorgen zijn zelf actief (Ultra)Trailrunner en hebben ruime ervaring op de trails. Daarbij gebruiken ze wekelijks verschillend trailrunning materiaal. Over de producten van onderstaande merken kunnen we je vertellen wat onze ervaringen zijn of doorverwijzen naar een partner die alle kennis heeft voor een goed advies. 

Bij onze workshops zijn de volgende merken betrokken:

 


Partners

Op alle locaties waar we onze workshops organiseren hebben we afspraken met de beheerders van de gebieden. Binnen elk natuurgebied organiseren we alleen passende activiteiten, waar het gebied geen last van heeft. Doordat we samenwerken met de beheerders kunnen we leuke weetjes delen tijdens de workshops, die we tegenkomen in de natuur. Daarnaast werken we samen met partners waar we diverse activiteiten samen mee organiseren. Ze delen we met partners veel informatie over de bergen, organiseren workshops en gaan we op reizen richting de bergen.

Hieronder staan de logo's van onze samenwerkingspartner(s).


 


F.A.Q. 's

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over onze workshops. Indien je toch nog vragen hebt, kun je altijd contact zoeken via ons ticketsysteem SQM Time.

 • 1. INDIEN ER AANSLUITEND EEN GRATIS EXTRA TRAIL IS, IS DIE DAN VERPLICHT ?

 • 2. KRIJG IK VOORAF HET GPX BESTAND VAN DE ROUTE ALS DIE BIJ DE WORKSHOP HOORT ?

 • 3. WAT IS DE SNELHEID VAN DE GROEP BIJ DE 10KM TRAIL ?

 • 4. IS ER EEN VERZORGINGSPOST OM BIJ TE VULLEN ?

 • 5. KAN IK ME OP DE DAG ZELF NOG AANMELDEN ?

 • 6. MAX LIMIET AANTAL DEELNAMES AAN DE WORKSHOPS ?

 • 7. AUTOMATISCH VERZEKERD ?

 • 8. CORONAVIRUS COVID-19 ?