fbpx

“If you’re going to try, go all the way. Otherwise, don’t even try…”

De dobbelsteen bepaalt! Wat ga je lopen? Welke route is het nu weer?

We starten om 8:59 uur ’s ochtends (1 minuut voor 9 dus) met de eerste worp. Want 1 minuut voor de starttijd zal telkens de dobbelsteen gegooid worden. Het aantal ogen bepaald wat je gaat doen: 1 = 3km, 2 = 6km, 3= 9km, enz…

Je hebt 1 minuut om je voor te bereiden en dan vertrek je. Je loopt de trail en als je op tijd terug bent mag je vertrekken voor de volgende… De laatste worp zal uiterlijk om 21:00 uur zijn. Afhankelijk van de worpen voorafgaand valt natuurlijk niet te voorspellen of dat om 20:00, 20:30 of 21:00 uur is. Misschien mag je om 21:00 nog naar buiten voor 18 kilometer, misschien vertrek je om 20:30 voor 3 kilometer. Het lot bepaalt.

Op de trails ben je volledig selfsupporting, qua verzorging en gpx. De verzamelplek is in een horecalocatie waar je alles kunt krijgen. The Dice kent rond 18:00 uur een gezamelijke maaltijd, dat is een zekerheid :). Uiteindelijk krijgen de ‘last men & women standing’ een eervol woordje en…. Een ticket voor de Dodemans 5x 21 kilometer. Dan kunnen jullie daar mooi uitvechten wie nu écht het snelste is.

  • 66 Kilometer (en nog wat)
  • 1800+ Hoogtemeters
  • Routes op gpx.
  • Start 08:59 uur
  • Self Supporting
  • Gezamelijke Maaltijd Inbegrepen
  • 66 Euro (en een beetje)

08:00 – 08:59 Afhalen startnummers
09:00 – Start 66km (+) Trail

De laatste dobbelsteen wordt om 20:59 uiterlijk gegooid.

10 minuten voor de start is er een korte briefing. Hierin leggen we de belangrijkste punten over het parcours en bijzonderheden kort uit.

De inschrijving sluit de vrijdagavond voor de trail om 16:00 uur. Daginschrijving is niet mogelijk voor deze special. 

Het Savelsbos is een eeuwenoud bos. Een unicum in Nederland. Een hellingbos zoals je het zelden tegenkomt. Waterdragende paden, Trappen, Grotten, Vuursteenmijnenen, Mergelgrotten…. Té mooi om waar te zijn. 

Deze route is op gpx en we geven  de GPX informatie ongeveer 1 week voor de trail vrij. 

We starten bij

Camping De Bosrand

Moerslag 4
Sint Geertruid

Klik hier voor de route

Een gemoedelijke sfeer, een persoonlijk welkom, echte Limburgse gastvrijheid op een unieke plek omringd door hoogstam fruitbomen. Op camping De Bosrand gelegen vlakbij de Belgische grens (Voerstreek) tussen Eijsden en Sint Geertruid, op steenworp afstand van Maastricht kunt u zich in alle rust heerlijk ontspannen.