fbpx

Partners 

Natuurlijk doen wij dit niet alleen. Naast een enthousiast team van ervaren vrijwilligers, allemaal trailrunners, heeft Trailrunning Events een aantal partners: #Staatsbosbeheer,  #HOKAONEONE,  #BYE en #Filou.

Staatsbosbeheer beheert 273.000 hectare bos, natuur en landschap waarvan 95% is opengesteld voor publiek. De organisatie biedt werk aan 1.270 professionals, wordt ondersteund door 7.300 vrijwilligers en ontvangt jaarlijks miljoenen bezoekers. Samen met de lokale boswachter maken wij routes over de mooiste paadjes in een gebied.  

HOKAONEONE maakt super schoenen voor de trails! Met de code HOKANLTRAILRUNNING (let op, allemaal hoofdletters) bestel je de schoenen met 10% korting! Hoe leuk is dat? Wil je ze eerst eens passen? HOKA zal dit jaar 10x bij een Trailevent aanwezig zijn met een testkit, dus houd onze site in de gaten voor de data! HOKAONEONE en TrailrunningEvents, #EenMooiPaar!

BYE – Boost Your Energy  Is voor en door duursporters gecreëerd. Wij geloven in de beste prestaties, zonder chemische smaakstoffen. Daarom geeft BYE Nutrition je tijdens het sporten een energy boost op een verantwoordelijke manier in biologisch afbreekbare verpakking. Je vindt bij al onze events BYE Sportdrank op onze Verzorgingsposten. Ben je enthousiast? Dan kun je met een leuke korting de producten bestellen via hun site. Met de code TrailrunningEvents code krijgt iedere deelnemer 15% korting op zijn gehele bestelling. TrailrunningEvents en BYE, een goed begin, #HelloBYE!

Filou is een heerlijk Belgisch speciaal biertje van Kasteel Brouwerij. Een blonde voor ondeugende mensen zonder kwade bedoelingen. Een allemansvriend. Voor iedereen is er bij de finish een Filou biertje, want na zo’n Trail ben jij toch ook #ToeAanEenFilou?

 

Heb je een vraag? Contact ons dan!