Nature

Kennismaking met Ultra Trailrunning (24-aug)

vanaf €25,00
Kies de tijd van de workshop
Doe een extra donatie voor het behoud van de bomen in de natuur
Organisator:

WORKSHOP Kennismaken met Ultra Trailrunning - Overberg


Workshop binnen - presentatie

Facebook Trailrunning Events   Twitter Trailrunning Nederland   Instagram Trailrunning Europe 

 

Met deze workshop wordt verzorgt door Chris van Beem die al jaren actief is als Ultra Trailrunner in binnen en buitenland. Je krijgt informatie over de sport Ultra Trailrunning en er wordt verteld wat er allemaal komt kijken bij het beoefenen van deze prachtige sport. De presentatie is opgebouwd uit eigen ervaringen en de onderwerpen Voorbereiding-Training, Voeding, Materiaal en Mindset komen aan bod. Het is een introductie in de sport Ultra Trailrunning en in het tweede deel krijg je alle informatie over de verschillende mogelijkheden die we bieden met onze verschillende Ultra Ready Workshops als aanvulling op het Mountain Ready programmaHet is een avondsessie, waarbij we daarna geen trail gaan lopen.

Maximaal 20 plaatsen

Start : 19:00u

   Gratis voor leden met een TRAILRUNNING LIDMAATSCHAPGa naar het event op Facebook


Praktische informatie

Chris van Beem vertelt in een workshop over zijn passie de sport Ultra Trailrunning. 

Je krijgt een introductie over hoe Chris de afgelopen jaren zijn invulling heeft gegeven aan Ultra Trailrunning, waarbij vele gekozen races en projecten voorbij komen. Wat is ultra trailrunning en welke keuzes kun je maken. Het gebied, de afstand, de hoogtemeters, de mindset en wat kan er wel op bepaalde momenten.

Aansluitend krijg je informatie over de verschillende programma’s van Trailrunning voor onze leden en waar je je eventueel voor kunt aanmelden.

 • Avond Workshop met start om 19:00u

  Programma

  We zijn te gast bij het restaurant van Het Boshotel Overberg van de Hampshire groep. We starten rond 19:00u, maar op eigen gelegenheid kun je vooraf aan de workshop gebruik maken van het restaurant. De gegevens van het restaurant vind je onderaan. Alle consumpties tijdens de workshop zijn voor eigen rekening.

  18:45-19:00u. Ontvangst Deelnemers bij het Boshotel in Overberg (Google Maps)

  Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en er is een goede verbinding met het Openbaar Vervoer.
  Na een korte kennismaking worden we verwacht in het restaurant van het Boshotel, voor het eerste gedeelte van de Workshop

  19:00-20:00u. Presentatie - Kennismaking met Ultra Trailrunning?

  Wat is Ultra Trailrunning en wat heb je er voor nodig. 
  Een introductie waarbij de sport Ultra Trailrunning uitgelegd wordt met variaties, mogelijkheden en ervaringen. In deze introductie wordt je meegenomen in de duursport Ultra Trailrunning. Wat is het, wat doet het met je en wat kun je ermee.

  Je krijgt voorbeelden en na deze eerste sessie heb je een algemeen beeld wat Ultra Trailrunning omvat...  

  20:00-20:15u. Korte pause.

  Afhankelijk van de mogelijkheden van de deelnemers kunnen we het programma aanpassen/aanvullen.

  20:15-21:45u. Praktijk situatie. - Deelname aan een Ultra race - wat kun je verwachten en wat kun je voorbereiden.

  We gaan een interactieve sessie aan, waar de deelnemers vragen kunnen stellen en waar we de stappen voorbereiding - training - benodigd materiaal - voeding - mindset - race day kort laten passeren.

  Je krijgt uitleg over de mogelijkheden die we kunnen bieden met onze Ultra Programma.

  De verschillende workshops lopen als een rode draad door ons Ultra Programma. We kunnen je ondersteunen op weg naar je eerste Ultra. We begeleiden (ultra)trailrunning naar gestelde doelen (vaak evevenementen), we begeleiden groepen (ultra)trailrunners naar een NK Skyrunning in Italie en,.. we hebben regelmatig (voor leden) inspiratie-avonden waar we gebieden en ervaringen bij Ultra Races delen in een gezellige avond setting.

  Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. 

  21:45 - 22:00u. Afsluiting Workshop | Er is zeker nog ruimte om na te praten en vragen te stellen waarbij we je specifiek verder kunnen helpen.
 • Adres - Bereikbaarheid - Parkeren


   

  We verzamelen allemaal bij het Boshotel in het Restaurand. Dit is ook de startplek van de Workshop Naar de Bergen. Er is voldoende parkeergelegenheid en er is ook een goede verbinding met openbaar vervoer. 

  We starten om op de aangegeven tijd(en), dus zorg dat je op tijd aanwezig bent.

 • Annuleren of datum wisselen

  Het wisselen voor een andere datum of je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je SQM Time account. Je doet dit dus helemaal zelf!

  Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

  Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

  Opgelet: Lees de voorwaarden goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

 • Organisatie  Dit evenement wordt georganiseerd door Trailrunning Events, een onderdeel is van Trailrunning Europe.
  Op de complete website  www.trail-running.eu vind je veel heel informatie over de sport Trailrunning.

  Bezoek de website verslagen van onze evenementen, workshops, verschillende programma's als Mountain Ready, Ultra Ready, reizen en blog-verhalen van trailrunners.


 • Overnachten

  Voor overnachtingen kun je een kamer reserveren bij het Boshotel, waar de workshop georganiseerd wordt.


Sponsors

Bij onze workshops zijn de volgende merken betrokken:

 


Partners

Op alle locaties waar we onze workshops organiseren hebben we afspraken met de beheerders van de gebieden. Binnen elk natuurgebied organiseren we alleen passende activiteiten, waar het gebied geen last van heeft. Doordat we samenwerken met de beheerders kunnen we leuke weetjes delen tijdens de workshops, die we tegenkomen in de natuur. Daarnaast werken we samen met partners waar we diverse activiteiten samen mee organiseren. Ze delen we met partners veel informatie over de bergen, organiseren workshops en gaan we op reizen richting de bergen.

Hieronder staan de logo's van onze samenwerkingspartner(s).


 


F.A.Q. 's

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over onze workshops. Indien je toch nog vragen hebt, kun je altijd contact zoeken via ons ticketsysteem SQM Time.

 • 1. INDIEN ER AANSLUITEND EEN GRATIS EXTRA TRAIL IS, IS DIE DAN VERPLICHT ?

 • 2. KRIJG IK VOORAF HET GPX BESTAND VAN DE ROUTE ALS DIE BIJ DE WORKSHOP HOORT ?

 • 3. WAT IS DE SNELHEID VAN DE GROEP BIJ DE 10KM TRAIL ?

 • 4. IS ER EEN VERZORGINGSPOST OM BIJ TE VULLEN ?

 • 5. KAN IK ME OP DE DAG ZELF NOG AANMELDEN ?

 • 6. MAX LIMIET AANTAL DEELNAMES AAN DE WORKSHOPS ?

 • 7. AUTOMATISCH VERZEKERD ?

 • 8. CORONAVIRUS COVID-19 ?