fbpx

Het Krijtland. Chris loopt hem elk jaar wel een keer. Cor loopt hem elk jaar wel een keer. Je zou zo maar kunnen zeggen dat het een ultiem rondje is. Het is in elk geval één van onze favoriete paden. Holle wegen, steile afdalingen, fraaie bossen met fikse beklimmingen. Vergezichten over wijngaarden en velden, en ongelooflijk mooie stukken natuur. Het allermooiste wat Limburg te bieden heeft, en jij kan dit ook beleven!

  • 50 km -Special Event
  • 1200 Hoogtemeters
  • Route (deels) op GPX
  • Start 09:00 uur
  • 2 Verzorgingsposten onderweg
  • 1 Verzorgingspost Finish
  • Incl. Finishers Filou!​

Met deze Special trail lopen we dezelfde route als de Start2Ultra deelnemers lopen tijdens de afsluiting van hun programma. We starten in Wittem en hebben een speciale doorsteek gemaakt door Cor van Disseldorp tussen Slenaken en Wittem voor het finale stuk. We lopen het mooiste, trailwaardige gedeelte van het krijtlandpad, over het Drie Landenpunt, het Vijlenerbos, het Bovenste Bos en via het Gerendal over de Gulpernerberg uiteindelijk weer terug naar Wittem.

Er zijn slechts een beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor deze special. 

Durf jij het aan?  Er wacht weer zo een speciaal biertje op je. Naast dat we voor deze keer wel een podium hebben. 🙂 

08:00 – 09:00 Afhalen startnummers 
09:00 – Start 52 km Special Event

Deelnemers hebben tot uiterlijk 18:00 om te finishen. We werken met cut-off times op de VP’s.

10 minuten voor de start is er een korte briefing. Hierin leggen we de belangrijkste punten over het parcours en bijzonderheden kort uit. 

De inschrijving sluit de vrijdagavond voor de trail om 20:00 uur. Daginschrijving (mits tickets voorradig) is mogelijk op de locatie bij het secretariaat. Zorg dat je op tijd bent, minimaal 30 minuten voor aanvang van de starttijd.

Het Krijtlandpad is een LAW dat zeer fraaie stukken kent. Het is in elk geval één van onze favoriete paden. Holle wegen, steile afdalingen, fraaie bossen met steile beklimmingen. Vergezichten over wijngaarden en velden, en ongelooflijk mooie stukken natuur. 

We doneren een gedeelte van de opbrengst aan Staatsbosbeheer, zo zorgen we samen voor het het gebied. 

De route is gedeeltelijk gemarkeerd. Maar het is het beste deze op gpx te lopen. We geven de definitieve route ongeveer 1 week voor de trail vrij.

Parkeren kan in Wittem, op de centrale parkeerplaats aan de Wittemer Allee

Klik hier voor de route

Aangemeld bij DUV als Ultra Afstand