fbpx

“Happiness and sadness are the two sides of the coin of your life… “

Een echt Last Person Standing event voor een kleine groep mensen. We hebben twee routes, een korte en een lange, de hand van de RD met daarin de Coin zal één minuut voor de vertrektijd bepalen welke route je gaat lopen. Voor elke route staat een vaste tijd, ben je op tijd terug dan mag je door naar de volgende ronde. We gaan net zo lang door totdat er één iemand de laatste ronde heeft volbracht. 

Oh ja, om meteen ook maar een “Flip the CoinS” te bedenken, kunnen we op ieder moment een 2e Coin aan de Race toevoegen die de richting van de rondes gaat bepalen!

Op de trails ben je volledig selfsupporting, ons Basecamp is op een prachtig grasveld midden in de bossen waar we natuurlijk wel een Verzorgingspost hebben. Voor een klein bedrag kan je hier van 5 t/m 7 Juni kamperen. Uiteindelijk krijgt de ‘last person standing’ een eervol woordje en…. Een ticket voor de The Dice

  • Onbeperkt aantal Kilometer (en nog wat)
  • Uitgepijlde routes
  • Start 05:00 uur - Finish ???
  • VP Start/Finish
  • Last person Standing

05:00 – 06:00 Afhalen startnummers
06:00 – Start Coin Flip Trail

10 minuten voor de start is er een korte briefing. Hierin leggen we de belangrijkste punten over het parcours en bijzonderheden kort uit.

De inschrijving sluit de vrijdagavond voor de trail om 20:00 uur. Daginschrijving is niet mogelijk voor deze special. Wie zou dat ook willen?

Dit gebied is bijna on-Nederlands door allerlei hoogteverschillen. Het gedeelte veengebied is adembenemend mooi vanwege de haast moeras achtige sfeer die er heerst. Op de Heide tref je naast prachtige vergezichten ook de nodige klimmetjes aan. 

De routes zullen we uitpijlen maar zijn er ook op GPX. We geven  de GPX informatie ongeveer 1 week voor de trail vrij. 

Nadere Informatie volgt