fbpx

““Happiness and sadness are the two sides of the coin of your life… “

Een echt Last Person Standing event voor een kleine groep mensen. We hebben twee routes, een korte en een lange, de hand van de RD met daarin de Coin zal één minuut voor de vertrektijd bepalen welke route je gaat lopen. Voor elke route staat een vaste tijd, ben je op tijd terug dan mag je door naar de volgende ronde. We gaan net zo lang door totdat er één iemand de laatste ronde heeft volbracht. 

Oh ja, om meteen ook maar een “Flip the CoinS” te bedenken, kunnen we op ieder moment een 2e Coin aan de Race toevoegen die de richting van de rondes gaat bepalen!

Op de trails ben je volledig selfsupporting, ons Basecamp is op een prachtig grasveld midden in de bossen waar we natuurlijk wel een Verzorgingspost hebben. Voor een klein bedrag kan je hier van 5 t/m 7 Juni kamperen. Uiteindelijk krijgt de ‘last person standing’ een eervol woordje en…. Een ticket voor de The Dice

  • Onbeperkt aantal Kilometer (en nog wat)
  • Uitgepeilde routes
  • Start 05:00 uur - Finish ???
  • VP Start/Finish
  • Last person Standing

04:00 – 05:00 Afhalen startnummers
05:00 – Start Coin Flip Trail

10 minuten voor de start is er een korte briefing. Hierin leggen we de belangrijkste punten over het parcours en bijzonderheden kort uit.

De inschrijving sluit de vrijdagavond voor de trail om 20:00 uur. Daginschrijving is niet mogelijk voor deze special. Wie zou dat ook willen?

Dit gebied is bijna on-Nederlands door allerlei hoogteverschillen. Het gedeelte veengebied is adembenemend mooi vanwege de haast moeras achtige sfeer die er heerst. Op de Heide tref je naast prachtige vergezichten ook de nodige klimmetjes aan. 

De routes zullen we uitpijlen maar zijn er ook op GPX. We geven  de GPX informatie ongeveer 1 week voor de trail vrij. 

  • Respect: Wees respectvol naar de natuur, we gooien geen afval weg en we maken niets kapot. We willen dus na afloop geen verpakkingen van voeding of dergelijke terugvinden op het parcours of bij de finish. We zorgen voor voldoende vuilniszakken bij de verzorgingsposten.
  • Be nice: We zijn hier samen, wees aardig voor elkaar, help elkaar waar nodig, wees aardig voor onze vrijwilligers en ga netjes om met de andere gebruikers van het gebied.
  • Enjoy: Zorg goed voor jezelf, zorg dat je de juiste kleding en (trail)schoenen draagt en dat je voldoende eten en drinken bij je hebt en vergeet vooral niet te genieten!

Tijdens deze Special ben je geheel zelfvoorzienend op de route. Op de Start/Finish locatie zullen we wel zorgen voor een Verzorgingspost.

Nadere Informatie volgt