fbpx
  • 7 Kilometer
  • 100 Hoogtemeters
  • Clinic, Switch2Trail
  • Start 10:00 uur

Naast de trail die we hier organiseren, heb je nu de kans om deel te nemen aan een unieke en eenmalige clinic in dit prachtige gebied. Nieuw bij Trail-Events is namelijk dat we dit jaar 5x een clinic dag organiseren in een bijzonder en ander gebied. Je kunt je inschrijven voor de clinic en kiezen uit beginners of gevorderden. Zo leer je niet alleen meer over trailrunnen, maar maak je ook kennis met dit prachtige gebied!

Switch2Trail is er voor de meer ervaren renner of trailrunner. Loop je regelmatig onverhard, doe je mee aan events op afstanden tussen de 5 en 10K en ben je op zoek naar een stuk verdieping, advies, techniek en specifieke tips of loop je rond met vragen? Dan is de Switch2Trail een heel leuke clinic voor jouw. In 2,5 uur nemen we je mee het gebied in, maak je de verdieping in het trailrunnen, krijg je tips en adviezen en leer je technieken. Je gaat lekker naar buiten en trailen, tenslotte leer je het beste door het te doen.

De clinics worden gegeven door Cor en Chris aangevuld met mensen uit ons team van ervaren en daarvoor opgeleide trailrun-trainers. De Switch-clinic is in de middag (13:00 – 15:30 uur), we ontvangen je en maken even kennis met elkaar en de groep en dan ga je lekker trainen (1,5 uur/ 12K ongeveer) waarna we samen afsluiten en even napraten. De groep is max 20 personen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht, adviezen op maat en het stellen van vragen. Natuurlijk is een leuke bijkomstigheid dat je andere trailrunners leert kennen. De kosten voor de clinic bedragen €25 en inschrijven doe je door een ticket te komen voor de clinic via deze pagina.

Aan de Drift
Lorbaan 9a
5966 PG, America

Klik hier voor de route

Aan de Drift is het natuur- en informatiecentrum met horecagelegenheid aan de rand van de Schadijkse Bossen, in de Heere Peel te America gemeente Horst aan de Maas.

Het is hét vertrekpunt voor wandelen, fietsen en activiteiten waarin de natuur van de Schadijkse Bossen en de Heere Peel wordt beleefd. Hier kunt u na een stevige wandeling heerlijk tot rust komen. En onder het genot van een lekker kopje koffie of van een heerlijk ambachtelijk bereide pannenkoek genieten van het prachtige uitzicht over de Heere Peel.

Elke deelnemer dient te beschikken over een goede conditie. En dient ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein (heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.). Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade, kwetsuren of eventuele blessures.

Trail-Events is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer geleden nadeel.

Trail-Events behoudt zich het recht voor de route, start- en/of finishtijden en/of -plaatsen te wijzigen of het evenement geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteit(en), waarbij dit in redelijkheid niet anders van de orgaisatie kan worden verwacht. Er bestaat dan geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch op vergoeding van (im)materiële schade. Er bestaat ook geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch vergoeding van (im)materiële schade bij evt. niet volledig af (kunnen)leggen van het uitgezette parcours.